OSMANİYE / MERKEZ - Fatih İlkokulu

Kas

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 100.yılına iz bırakacak etkinlikler yapıldı.Kutlamada emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Çocuklarımızın, Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK 'ün değerlerini, ülkemizin ilerleyişine katkılarını öğrenmeleri ve bir ülkenin tam bağımsız olduğunu gösteren bayrağını tanıyıp, 100.yılımıza yakışır bir Cumhuriyet Bayramı kutlaması kapsamında; “Cumhuriyet’imizin 100. Yılında 2023 Türk Bayrağı Projesine” 06.09.2023  Çarşamba günü  ilk çevrimiçi toplantımız ile başladık.

Türkiye’nin altmış bir ilinden gönüllü üç yüz öğretmen ve öğrencilerimiz farklı materyallerden hazırladığımız  Türk Bayrakları, Mosaically Uygulama ile fotoğraf birleştirilmesi sonucu ,29 Ekim 2023 Cumhuriyet Bayramı’nda sanal sergi ile yayınlamak için çalışıyoruz.

Osmaniye ili Fatih İlkokulu  3B sınıfı olarak,Mesude YALÇIN öğretmeni rehberliğinde ,öğrencilerimizle bu projede olmanın gururu ve mutluluğu ile bayraklarımızı hazırladık.

Ekm

Okulumuzda yapılan törenle 15Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlandı.

Bu vesile ile aziz şehitlerimizi minnetle,rahmetle anıyoruz.Gazilerimize ve aziz milletimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Proğramda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.15 Temmuz Demokrasi Zaferimiz kutlu olsun.

Mrt

Fatih İlkokulu 2/B sınıfı öğrencileri, eTwinning platformunda SCIENCE JOURNEY WITH STEM  projesine başladı.

‘’Science journey with STEM’’ eTwinning projesi ile köprü yapan öğrenciler mühendislik ile ilgili ilk tecrübelerini yaşadı. Fatih İlkokulu 2 /B sınıfı öğrencileri öğretmenleri Mesude YALÇIN liderliğinde yürütülen eTwinning projesi kapsamında yaban hayatı için köprüler inşa ettiler. Mühendislik ile ilgili ilk tecrübelerini yaşayan öğrenciler hem eğlendiler, hem de kalıcı öğrenmeler elde ettiler.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin  hazırlamış olduğu proğram ile büyük bir coşkuyla kutlandı.