T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
OSMANİYE / MERKEZ - Fatih İlkokulu

EĞİTİMDE OYUNLAŞTIRMAYLA DEĞİŞİM YARATMA / eTWINNING IN STUDENT LEADERSHIP: CREATING CHANGE THROUGH GAMIFICATION IN EDUCATION PROJESİ

3-B sınıfı öğretmeni ve öğrencileri ÖĞRENCİ LİDERLİĞİNDE  eTWİNNİNG : EĞİTİMDE OYUNLAŞTIRMAYLA DEĞİŞİM YARATMA / eTWINNING IN STUDENT LEADERSHIP: CREATING CHANGE THROUGH GAMIFICATION IN EDUCATION projesine katıldı.

 

Geleneksel öğrenme yöntemlerini aşarak, derslerdeki karmaşık konuları çocuklara oyun yoluyla anlatmanın gücünü keşfetmeyi hedefleyen  eTwinning projesi, Pınar İnce ve Azerbaycan Baki, 60 nömrəli tam orta məktəb öğretmenleri ortaklığında kuruldu. Proje, öğrencilere keyifli, etkileşimli ve katılımcı bir öğrenme deneyimi sunmayı amaçlıyor.

 

Proje, eğitimde oyunlaştırma yaklaşımını benimseyerek, öğrencilere sadece bilgi aktarmakla kalmayıp, aynı zamanda bu bilgileri oyunlar aracılığıyla deneyimleme fırsatı sunuyor. Bu yöntemle öğrenciler, ders konularını sadece anlamakla kalmayacak, aynı zamanda oyunlar aracılığıyla bu bilgileri içselleştirme şansı bulacaklar.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 15.03.2024 - Güncelleme: 15.03.2024 11:29 - Görüntülenme: 30
  Beğen | 0  kişi beğendi